Vďaka tejto téme získa vaše Xiaomi, Redmi i Poco nový prémiový vzhľad: Skúsite ju aj vy?

Omrzel vás už starý vzhľad vášho Xiaomi smartfónu? Vďaka tejto téme premeníte váš smartfón na konkurenčný Samsung jednoduchou úpravou.

One MIUI téma
Zdroj: miuithemez.com

Za poslednú dobu sme sa vďaka aplikácii Motívy v smartfónoch s nadstavbou MIUI mohli pozrieť na množstvo skvelých tém, ktoré vaše zariadenie zmenia na nepoznanie. Či už vás len nudí starý vzhľad klasického Xiaomi launcheru alebo sa vám jednoducho nepáči, k dispozícii je oveľa viac tém, ktoré si môžete vyskúšať. Dnes sa spoločne pozrieme na motív, na ktorý nás upozornil portál miuithemez.com. A musíme uznať, že ide naozaj o prepracovanú úpravu. Vďaka tejto téme svoj Xiaomi, Redmi či Poco dokážete premeniť na smartfón s nadstavbou One UI od Samsungu, teda aspoň dizajnovo. Ste pripravení dodať svojmu smartfónu nový život? Vyskúšajte s nami tento motív!

Motív, ktorý váš smartfón premení v Samsung

Téma s názvom One MIUI je skvelá pre tých, komu vyhovuje prostredie nadstavby One UI od spoločnosti Samsung, no napriek tomu vás láka dostupnosť a výbava smartfónov od čínskeho giganta Xiaomi. Používateľské prostredie sa s touto témou veľmi dôveryhodne premení na nadstavbu One UI. Nechýbajú ani ikonické tapety spojené s nadstavbou One UI 3.0, a to už ako pri uzamknutej, tak i pri domovskej obrazovke.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
One MIUI téma
Zdroj: miuithemez.com

Nezabudnime však ani na ikony, ktoré taktiež získajú dizajn rovnaký, ako je tomu u smartfónov od Samsungu. Vďaka téme One MIUI si môžete premeniť svoj smartfón na konkurenčný Samsung v akomkoľvek smere. A i ikony sú v nadstavbe od juhokórejského výrobcu veľmi ikonické. Pri pohľade na domovskú obrazovku by ste tak vôbec nepovedali, že máte v rukách smartfón od Xiaomi.

Nové Centrum ovládania, nastavenia a ďalšie aplikácie

Ako je už zvykom, témy v smartfónoch od Xiaomi neupravujú len domovskú, resp. uzamknutú obrazovku. Zmenami si v téme One MIUI prejde i nové Centrum ovládania, ktoré zapadne do celkového dojmu z témy. Navyše sa zmení i notifikačný riadok a téma myslela i na iné aplikácie. Napríklad také Nastavenia sú po novom pekne farebné a taktiež ladené do dizajnu nadstavby One UI od Samsungu.

One MIUI téma
Zdroj: miuithemez.com

Motív je tak pekne farebný a ak ste náhodou zvažovali prechod od Samsungu ku Xiaomi, ale prekážalo vám prostredie, už nemusí. Tento motív je však vhodný pre každého, koho staré rozloženie smartfónu už omrzelo a chcel by vyskúšať niečo nové. Dávame však do pozornosti, že tému si môžete vyskúšať vo vašom Xiaomi, Redmi či Poco smartfóne len ak máte nainštalovanú verziu systému MIUI 12 a novšiu.

Čo poviete na tento motív, pozdáva sa vám? A máte nejaké iné tipy na témy pre Xiaomi smartfóny? Podeľte sa s nami v komentároch!

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre