Xiaomi Mi MIX 4 sa objavuje na prvých plagátoch – 150MP fotoaparát, ultrarýchle nabíjanie a displej ako Mi Mix Alpha?

Najnovšie správy zo sveta spoločnosti Xiaomi vás určite posadia do sedačky! Takéto špecifikácie by od Xiaomi určite nikto nečakal

Xiaomi Mi Mix Alpha
Zdroj: Youtube (Xiaomi)

Čínske Xiaomi si zrejme pre svojich fanúšikov pripravuje naozajstnú smartfónovú bombu, ktorú určite nikde inde nenájdete. Dlho očakávaný Xiaomi Mi MIX 4 sa totižto len nedávno objavil na prvých čínskych plagátoch, ktoré neskôr zverejnil ruský portál Xiaomisha. Vlastnosti smartfónu a niektoré známe technické špecifikácie vás doslova nechajú v nemom úžase.

Xiaomi Mi MIX 4 – smartfón bez akejkoľvek konkurencie

Zverejnené plagáty údajného smartfónu Xiaomi Mi MIX 4 jasne naznačujú, akou dizajnovou líniou sa chce Xiaomi v tejto modelovej rade uberať a kto bude jeho najväčším konkurentom.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
xiaomi mi mix 4
Zdroj: Xiaomishka

Ako môžte sami vidieť, Xiaomi Mi MIX 4 vychádza z minuloročného koncepčného modelu Mi MIX Alpha, ktorý prišiel s unikátnou technológiou 180-stupňového zakrivenia displeja. Model Mi MIX 4 však zrejme príde s čiastočnou modifikáciou, keďže bude disponovať identickými zakrivenými hranami na každej strane.

Ešte väčšiu pozornosť si však zaslúži zadný fotoaparát, ktorý je zložený hneď z 5-tich samostatných objektívov a snímačov.

xiaomi mi mix 4 fotoaparat
Zdroj: Xiaomishka

Na pohľad je jasné, že hlavným snímačom bude snímač s rozlíšením neuveriteľných 150 MP, pričom mu bude sekundovať 40 MP snímač s clonou f/2.0 a širokouhlým objektívom. Základnú trojicu bude dopĺňať 20 MP snímač. V druhom rade snímačov nájdeme periskopický objektív s možnosťou 20-násobného, zrejme optického priblíženia a 120-násobného hybridného priblíženia, pričom môžme počítať s clonou f/2.0 a optickou stabilizáciou obrazu. Päticu snímačov zadného fotoaparátu uzatvára ToF snímač pre hĺbky.

Čo ďalšie ponúkne Mi MIX 4 od Xiaomi

Väčšina z nás by si myslela, že vyššie uvedené informácie sú nateraz viac než len postačujúce, no spomínaný ruský portál prináša oveľa bližšie detaily, ktoré sú priam neuveriteľné.

xiaomi mi mix 4 specifikacie
Zdroj: Xiaomishka

Ako sa uvádza na ďalších reklamných plagátoch, Xiaomi Mi MIX 4 má údajne prísť so zatiaľ nepredstaveným procesorom Snapdragon 875 od spoločnosti Qualcomm, obrazovkou s 2K rozlíšením a obnovovacou frekvenciou až 120 Hz, technológiou ultrarýchleho káblového nabíjania s výkonom 100 W, ako aj technológiou rýchleho bezdrôtového nabíjania s výkonom 65 W. Na záver spomenieme, že smartfón bude s najväčšou pravdepodobnosťou predstavený až začiatkom budúceho roka.

Dôležitá informácia na záver. Údaje a informácie uvedené vyššie nepochádzajú s oficiálnych zdrojov a ich dôveryhodnosť nie je dokázateľná, tak ich berte s nadhľadom.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre