Nová verzia hry Worms, ktorú mnohí z nás hrávali ešte ako deti, by mohla byť predstavená ešte v tomto roku

Herné štúdio Team17 stojacie za populárnou hrou Worms, chystá predstaviť novú verziu tejto hry, ktorá bude prezlečená do moderného šatu roku 2020.

Worms 2020
Zdroj: Vosveteit.sk, Logo: Wikimedia

Worms je legendárna taktická hra, ktorá bola vytvorená ešte v roku 1995 pod záštitou spoločnosti Team17. V rámci nej ste ovládali červíky, ktoré medzi sebou bojovali rôznymi zbraňami. Niektoré z nich boli viac reálnymi a iné zas menej. Určite si mnohí z nás spomenú na raketové nálety, vybuchujúce „banániky“, míny a podobne. Išlo totiž o hru, ktorá patrila medzi veľmi populárne, a to aj v našich končinách.

Haaallelujah!

Na účte spoločnosti na sociálnej sieti Twitter sa objavil status, v ktorom spoločnosť naznačuje predstavenie novej verzie hry, a to v priebehu tohto roka. Konkrétne píše:

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

„Priprav sa na Worms, akoby si ich nikdy predtým nehral. V roku 2020 sa niečo stane – viac informácií už čoskoro. “

V rámci uverejneného statusu zároveň môžete vidieť krátke video, ktoré však bohužiaľ nezachytáva zábery z novej verzie hry, ale z pôvodnej, ktorá bola predstavená ešte v 90. rokoch.

V rámci ďalších statusov uvedených spoločnosťou môžeme vidieť zábery z rôznych verzií Wormsov, avšak ani jeden nie je z možnej pripravovanej novej verzie.

Môžeme však predpokladať, že vývojári pracujú na novej verzii hry, ktorá by mohla byť predstavená ešte v priebehu tohto roka. Posledná verzia hry Worms, Worms W.M.D, bola predstavená ešte v roku 2016. Uvítali by ste skôr  klasiku v podobe 2D rozhrania alebo v 3D? My sa priznáme, že preferujeme 2D verziu hry, na ktorej sme vyrastali.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre