Čína opäť raz vystrkuje „rožky“! Tohto drona ponúka vo viac ako 50 percentnej zľave s poštovným zadarmo

dron skytech tk110hw uvodny_opt
Zdroj: Cafago

Aj ty patríš medzi ešte neostrieľaných „dronistov“? Nečakaj a využi exkluzívnu zľavu na jeden z najlepších začiatočníckych dronov, ktorý ti otvorí dvere do sveta lietania a natáčania videí z vtáčej perspektívy.

Skvelý „letec“

Dron TK110HW od spoločnosti Skytech ťa na tvojich začiatkoch naučí naozaj veľa. Netradičný dizajn vrtúľ, ľahké telo, silné motory a výborný 6-osový gyroskop zaručujú naozaj vynikajúce letové vlastnosti.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
dron skytech tk110hw_opt
Zdroj: Cafago

Vynikajúce letové vlastnosti dopĺňa pomerne slušná 0,3MP kamera, ktorá na túto cenovú kategóriu ponúka nadpriemerne kvalitný videozáznam. Samozrejme, na filmovanie profesionálneho video to zrejme nebude, no na osvojenie lietania a vytvorenie záberov z dovolenky bohate postačuje.

Live stream priamo na telefón

Častou požiadavkou zákazníkov pri lacných dronoch je možnosť prehrávania live stream videa priamo na váš smartfón. Dron od spoločnosti Skytech nie je žiadnou výnimkou a túto možnosť samozrejme ponúka prostredníctvom WiFi signálu. Pochopiteľne, live stream bude o čosi oneskorený a v nízkej kvalite, čo ale nemá žiadny dopad na výslednú kvalitu videa.

Inteligentné funkcie sú samozrejmosťou

skytech-tk110hw-waypoints_opt
Zdroj: Cafago

Keďže je dron určený najmä pre začiatočníkov, určite treba počítať s množstvom pomocných funkcií, ktoré začiatočníkom pomáhajú pri ich prvých pokusoch. Funkcie ako automatické vzlietnutie a pristátie, držanie nadmorskej výšky, prílet na východziu pozíciu alebo navrhnutie trasy cez smartfón ale uvítajú aj skúsenejší piloti.

skytech-tk110hw-g-sensor_opt
Zdroj: Cafago

A aká je teda cenovka tohto „tátoša“? Jeho cena aktuálne spadla na historické minimum a v spolupráci s eshopom Cafago.com môže byť váš za vynikajúcich 22,15 Eur za podmienky využitia kupónu „SK5069“, ktorý aktivujete v košíku. V cene je zahrnutá aj doprava.

dron s kuponom za skvelu cenu
Zdroj: vlastný

Zdroj: vlastný

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre