WhatsApp dostáva nové emoji: Pozrite sa, ako vyzerajú. Využijete niektorú z týchto tváričiek či obrázkov?

WhatsApp prichádza s novou beta verziou pre Android, ktorá pridáva 21 nových emoji, pomocou ktorých môžete vyjadriť svoju náladu a pocity.

Ako si premeniť aplikáciu WhatsApp na poznámky?
Zdroj: PNGwing, Vosveteit.sk, Úprava: Vosveteit.sk

WhatsApp je jednou z najpopulárnejších aplikácií na svete pre zasielanie správ a volanie s viac ako 2 miliardami aktívnych používateľov. Táto aplikácia sa neustále vyvíja a aktualizuje, aby poskytovala lepšie funkcie a zlepšila používateľský zážitok. V najnovšej menšej aktualizácii sa WhatsApp sústredili na zlepšenie vizuálnej stránky a to v podobe nových emoji, upozorňuje portál wabetainfo.com.

Špekulovalo sa o tom už v minulej verzii

Určite to poznáte, chcete vyjadriť pomocou tváričky svoju náladu alebo pocity, no tá, ktorá potrebujete, chýba. V minulosti sa objavili špekulácie, že by sa v aktualizácii WhatsApp beta pre Android verziu 2.22.25.12 mohli objaviť nové emoji, konkrétne 8 upravených a 21 nových emoji z Unicode 15.0. Avšak, používatelia sa nakoniec nových tváričiek, pomocou ktorých môže vyjadriť svoje pocity a náladu, nedočkali. Napriek tomu bolo už možné tieto emoji posielať pomocou alternatívnej klávesnice. To sa ale aktuálne mení.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Teraz s najnovšou aktualizáciou WhatsApp beta pre Android verziu 2.23.5.13, ktorá je k dispozícii na Google Play Store, niektorí beta testeri konečne môžu vidieť tieto nové emoji v oficiálnej klávesnici WhatsAppu. Ako vyzerajú, sa môžete pozrieť nižšie v náhľade.

Nove whatsApp emojies
Zdroj: Wabetainfo.com

Na snímke obrazovky vidno, že WhatsApp teraz umožňuje odosielať týchto 21 nových emoji z najnovšej verzie Unicode 15.0 z oficiálnej klávesnice v aplikácii. To znamená že už nie je potrebné sťahovať a používať inú klávesnicu.

Aktualizujte si svoj WhatsApp

Je dôležité mať na pamäti, že niektorí používatelia môžu tieto nové emoji vidieť priamo v oficiálnej klávesnici WhatsApp aj na starších verziách aplikácie, ako sme už spomenuli. Avšak, aj napriek tomu je stále odporúčané mať svoj WhatsApp aktualizovaný na najnovšiu verziu, aby sa zvýšili šance na aktiváciu tejto funkcie pre vaše konto. Týchto 21 nových emoji je momentálne k dispozícii pre beta testerov, ktorí si nainštalujú najnovšiu verziu WhatsApp beta pre Android z obchodu Google Play, no budú postupne sprístupnené aj pre ďalších používateľov v nasledujúcich dňoch.

Ak by ste sa chceli zapojiť do BETA programu WhatsAppu a tak získať prednostný prístup k novým funkciám vrátane emoji vyššie, tak nám dovoľte, dať vám do pozornosti túto stránku, pomocou ktorej môžete požiadať, aby ste sa stali testerom aplikácie.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre