Elektrické kolobežky a tyčové vysávače za neprekonateľne nízke ceny! Masívne výpredaje pokračujú!

Populárnu elektrickú kolobežku NAVEE N65 či multifunkčný tyčový vysávač BOBOT DEEP 830 aktuálne kúpiš za najnižšie ceny!

navee n65 bobot deep 830
Zdroj: Hekka.com, YouTube @TechTronic9000, úprava: Vosveteit.sk

Masívne predvianočné výpredaje sú stále v plnom prúde. Nezaháľa ani stále populárnejší zahraničný e-shop Hekka.com, ktorý si v najnovšej kampani prichystal hneď dvojicu neodolateľných zliav. Nižšej ceny sa dočkala populárna kolobežka NAVEE N65 s dojazdom až 65 km, či naozaj multifunkčný tyčový vysávač BOBOT DEEP 830 s integrovaným mopovaním všetkých povrchov.

NAVEE N65 – parťák do mesta aj na dlhšie výjazdy

navee n65 zlozeny stav
Zdroj: Hekka.com

Elektrická kolobežka NAVEE N65 sa radí medzi najlepšie modely na trhu s cenovkou pod 500 eur. Vďačí za to najmä svojmu nadpriemernému výkonu elektromotora na úrovni až 500W. Pri mestských podmienkach sa určite zíde aj dávka výkonu navyše, čo výrobca vyriešil adaptívnym navyšovaním výkonu až na 900W pri rýchlej akcelerácii. Obrovský výkon však prináša aj ďalšie benefity, napríklad v podobe zvládania stúpaní so sklonom až 25 stupňov. Maximálna rýchlosť kolobežky je v tomto prípade na štandardnej úrovni 25 km/h.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
navee n65 podstava
Zdroj: Hekka.com

Kolobežka však búra svojich cenových konkurentov aj v ďalších smeroch. Jedným z nich je aj kapacita batérie a celkový dojazd. Pohonné ústrojenstvo si s veľkou 12,5 Ah batériou rozumie naozaj vynikajúco, keďže spoločne ponúkajú dojazd až 65 km. Kolobežka si tak bezproblémovo poradí s bežnou mestskou jazdou, no i náročnejšími dlhšími výjazdmi.

Pri svižných mestských kolobežkách musí byť jednou z priorít aj bezpečnosť počas jazdy, na čo výrobca patrične myslel. Kolobežka je preto vybavená netradične širokou podstavou a duálnym brzdným systémom pozostávajúceho z kotúčovej a motorovej brzdy. Pri náročnejšom teréne a nerovnostiach určite prídu vhod aj 10-palcové kolesá s vyšším profilom a výraznejším dezénom. Samozrejmosťou je LED osvetlenie, LED displej priamo na riadidlách či rýchla možnosť zloženia kolobežky pre jednoduchší prenos.

Elektrickú kolobežku NAVEE N65 momentálne nájdete v bezkonkurenčnej ponuke na e-shope Hekka.com už za 487,73 eur. Pre zrazenie cenovky kolobežky však nezabudnite na uplatnenie zľavového kupónu „HKN65“. Doprava kolobežky z EÚ skladu je v tomto prípade úplne bezplatná, nemusíte sa tak obávať doplatkov ako clo alebo DPH.

BOBOT DEEP 830 – tyčový vysávač ako plnohodnotná alternatíva aj do veľkej domácnosti

Tyčový vysávač BOBOT DEEP 830 možno zaslúžene označiť za plnohodnotný tyčový vysávač do domácnosti. Vďaka integrovanému systému vlhkého vysávania si dokáže poradiť aj s tými najväčšími nečistotami v celej domácnosti. Tento systém zároveň umožňuje umývanie všetkých typov podláh, či už hovoríme o tvrdých podlahách alebo o kobercoch. Hravo si poradí so všetkými povrchmi, ktoré narozdiel od svojich konkurentov čistí efektívnejšie a hĺbkovo.

bobot deep 830
Zdroj: Hekka.com

Vysávač využíva motor so silou sacieho výkonu až 8 kPa, ktorý v spojení s vlhkým čistením a hlavice z mikrovlákna zabezpečuje naozaj excelentné výsledky. Celý čistiaci systém využíva nádobu na vodu s kapacitou až 750 ml, ktorá je výrazne väčšia ako pri konkurentoch s funkciami mopovania. Vysávač je samozrejme vybavený aj nádobkou na odpadovú vodu, ktorá má kapacitu až 450 ml. Naozaj veľká kapacita oboch nádob tak zaručuje možnosť používania vysávača v naozaj celej domácnosti iba na jedno doplnenie vody.

Výrobca však myslel aj na ďalšie vychytávky, ktoré by mohli používatelia oceniť. K dispozícii je čistenie hlavice iba pomocou jedného tlačidla, či dlhá výdrž batérie až 30 minút na jedno nabitie. Unikátnou funkcionalitou je aj integrovaný systém dezinfekcie pomocou UV sterilizátora.

Tyčový vysávač BOBOT DEEP 830 nájdete taktiež v ponuke e-shopu Hekka.com. Pri využití zľavového kupónu „HKBB830“ zrazíte jeho cenovku na skutočne lákavých 93,98 eur. Aj v tomto prípade je k dispozícii bezplatná doprava z EÚ skladu.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre