BEZIOR S500MAX – mestská kolobežka, ktorá zaujme netradične dlhým dojazdom, no najmä nízkou cenou

Elektrická kolobežka BEZIOR S500MAX sa pýši prívlastkom "lepšia" ako prémiová konkurencia. V ktorých aspektoch je teda zásadne lepšia?

bezior s500max ilustracny
Zdroj: TomTop, úprava: Vosveteit.sk

Výrobca elektrických kolobežiek a elektrických bicyklov BEZIOR nie je na zahraničnom trhu žiadnym nováčikom. Už v minulosti výrobca na trhu uspel s viacerými zaujímavými modelmi, ktoré takmer vždy predbehli konkurenciu, pričom do peňaženiek ich majiteľov zasiahli zásadne menej, ako prémiová konkurencia. Podobnými prívlastkami sa pýši aj atraktívna mestská kolobežka BEZIOR S500MAX, ktorej cena vďaka bleskovým výpredajom klesla na ešte prívetivejšiu úroveň.

BEZIOR S500MAX – každodenné jazdenie s vyšším komfortom

bezior s500max
Zdroj: TomTop, úprava: Vosveteit.sk

Prvé pohľady na elektrickú kolobežku BEZIOR S500MAX prezrádzajú jej primárny cieľ určenia. Je ním práve mestské prostredie a každodenné dochádzanie, či jazda v svižnej mestskej premávke. Kolobežka sa pýši ľahkou, no za to robustnou skladacou konštrukciou, ktorá výrazne uľahčuje napr. jazdu v prímestskej alebo mestskej doprave. Pri jazde v meste sa však hodia aj ďalšie zásadné konštrukčné vylepšenia ako predná odpružená vidlica, rozšírená spodná podstava alebo 10-palcové kolesá s perforovanými pneumatikami pre ešte lepšie hladšiu jazdu na rozbitých cestách.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
bezior s500max 2
Zdroj: TomTop, úprava: Vosveteit.sk

Rozšírenie podstavy sa výrobcovi v tomto prípade mimoriadne hodilo, keďže prinieslo hneď dva zásadné benefity. V prvom rade ide rozhodne o bezpečnosť a lepšiu stabilitu počas svižnejšej jazdy. Druhým zásadným benefitom je však nárast vnútorného priestoru. Výrobcovi sa tak podarilo do podstavy vmestiť výrazne väčšiu batériu. Konkrétne sa v útrobách kolobežky nachádza batéria s kapacitou až 15 Ah. Pri spojení s 500W elektromotorom, umiestnenom na zadnom kolese, tak kolobežka ponúka dojazd 45 až 50 km. Maximálna rýchlosť je nastavená na štandardných 25 km/h.

bezior s500max displej
Zdroj: TomTop, úprava: Vosveteit.sk

O čosi výkonnejšie pohonné ústrojenstvo tak prináša zásadný benefit, ktorý u prémiových konkurentov často nevidíme. Je ním práve vysoká nosnosť, v tomto prípade až 120 kg. Prípadných majiteľov však potešia aj ďalšie silné stránky tohto modelu. Či už spomenieme prehľadnú mobilnú aplikáciu, integrované LED osvetlenie, stojan alebo intuitívny LED displej na riadidlách.

Elektrickú kolobežku BEZIOR S500MAX momentálne nájdete v bezkonkurenčnej ponuke na e-shope TomTop.com už za 339,99 eur. Už tradične, produkt je dodávaný z nemeckého skladu bez poplatkov navyše. Nemusíte sa tak obávať dodatočných výdavkov v podobe cla alebo DPH.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre