Nové widgety v Xiaomi smartfónoch nebudú mať všetky smartfóny: Pozrite sa na tento zoznam!

Widgety podobajúce sa na tie zo systému iOS si v Xiaomi smartfónoch nevyskúšajú všetci. Ktoré zariadenia sú na zozname podporovaných?

Xiaomi widgety
Zdroj: Xiaomiadictos.com

Keď Xiaomi oznámilo príchod nových widgetov do svojich smartfónov, potešili sa mnohí. Ide o naozaj praktickú i estetickú vychytávku, ktorá má navyše o niečo viac pripomínať operačný systém iOS od Apple. Všetky nádeje však spoločnosť zbúrala ďalším zoznamom, ktorý obsahuje zariadenia, ktoré novú funkciu získajú. Tento zoznam pre nás priniesol portál Xiaomiadictos.com. A musíme povedať, že i keď je zoznam celkom rozsiahly, nové widgety budú chýbať v mnohých obľúbených smartfónoch.

Ako budú vlastne widgety vyzerať?

Nové widgety v Xiaomi smartfónoch majú priniesť vzhľad, ktorý bude mierne kopírovať systém iOS. Koniec koncov i nové Centrum ovládania má prísť už čoskoro s novým dizajnom, ktorý bude práve „jablčný“ systém pripomínať. Nová funkcia v nadstavbe MIUI tak bude k notifikačnej lište perfektne sedieť.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Ak ste teda zvedaví, ako konkrétne budú widgety vyzerať, môžete sa pozrieť nižšie. Na snímke vidíme ako widget pre počítanie krokov, tak i rôzne skratky pre otváranie aplikácií či počasie, vlastné snímky a hodiny.

Xiaomi widgety
Zdroj: Xiaomiadictos.com

Ktoré modely novinku získajú?

Zoznam podporovaných zariadení je síce dlhý, no nie dostatočne. Celkom nás to i mrzí, pretože čínsky gigant tým odstrihuje od widgetov množstvo skvelých smartfónov. A ako teda zoznam naozaj vyzerá?

  • Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro, Mi 11, Mi 11 Youth Edition (Mi 11 LIte 5G)
  • Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 10S, Mi 10 Ultra, Mi 10 Youth Edition (Mi 10 Lite)
  • Mi CC9 Pro (Mi Note 10)
  • Redmi K40 Pro (Mi 11i), Redmi K40 (Poco F3), Redmi K40 Game Enhanced Edition (POCO F3 GT)
  • Redmi Note 10 Pro
  • Redmi Note 9 Pro
  • Redmi K30 Pro (Poco F2 Pro), Redmi K30, Redmi K30 Extreme Commemorative Edition, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G
  • Redmi 10X Pro, Redmi 10X

Na záver však chceme doplniť, že ide o čínsky zoznam zariadení, ktorý by mohol byť čoskoro doplnený i o tie európske. Neočakávame však výrazne zmeny od zoznamu vyššie. Ako to nakoniec bude snáď zistíme v blízkej dobe i keď sami dobre vieme, že Xiaomi je samé prekvapenie.

Páčia sa vám nové widgety? A nájdete pre ne využitie? Podeľte sa s nami v komentároch!

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre