MIUI 12: Pozrite si prvý nástrel zariadení, pre ktoré by Xiaomi malo sprístupniť novú nadstavbu

Takto vyzerá prvý nástrel zariadení Xiaomi a Redmi, ktoré by mohli dostať nadstavbu MIUI 12 medzi prvými

MIUI 12 (2)
Zdroj: Xiaomi, Vosveteit.sk

Dnes už vieme, že spoločnosť Xiaomi sa plne venuje vývoju novej nadstavby MIUI 12. Koncom marca totiž technologický svet obehla informácia, že spoločnosť ukončila aktívny vývoj MIUI 11.

Portál Gizmichina.com prišiel so správami, v ktorých píše o zariadeniach, ktoré by mali dostať nadstavbu MIUI 12 medzi prvými. Nižšie si môžete pozrieť zoznam zariadení.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
miui-12
Zdroj: Gizmochina.com

Konkrétne ide o zariadenia z produktovej rady Mi: Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 9, Mi 9SE, Mi 9 Pro, Mi 8, Mi CC9 Pro, Mi CC9, a Mi CC9e. Xiaomi má v pláne distribuovať aktualizáciu s MIUI 12  v prvej vlne ešte pre smartfóny z produktovej rady Mi Mix. Konkrétne pre modely: Mix 3, Mix 2s a Mix 2.

Zoznam smartfónov  tak isto obsahuje smartfóny z produktovej rady zariadení dcérskej spoločnosti Redmi. Konkrétne ide o tieto modely: Redmi K30, Redmi K20 Pro, Redmi K20,  Redmi 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi 7 Pro, Redmi Note 7, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 7, a Redmi 7A.

Smartfóny vyššie predstavujú zariadenia, ktoré by mali dostať aktualizáciu s najnovšou nadstavbou krátko po jej uvoľnení. Očakáva sa, že prvé vývojárske verzie nadstavby by sa mohli objaviť v obehu už v priebehu tohto mesiaca alebo toho budúceho. Komerčná verzia MIUI 12 by mohla byť uvoľňovaná v priebehu 3. kvartálu tohto roka.

Zároveň treba povedať, že ide o neoficiálny zoznam, ktorý sa môže ešte čiastočne meniť. Druhým dychom však treba dodať, že vyzerá celkom realisticky. Našli ste medzi zariadeniami aj svoj smartfón? Dajte nám nižšie v komentároch vedieť.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre