Bezdrôtové slúchadlá a pomerne veľká power banka v jednom? Číňania opäť dokazujú, že možné je naozaj všetko

Výnimočné slúchadlá HBQ-Q66 si môžeš aktuálne zakúpiť v bleskovom výpredaji už za skvelých 21,80 eur

hbq-q66 uvodny
Zdroj: Cafago

Bezdrôtové slúchadlá s nabíjacími boxami sa stávajú vo svete elektroniky stále väčším hitom. Zákazníci ich už pomaly ale isto uprednostňujú pred klasickými káblovými slúchadlami a to najmä z dôvodu, že výrobcovia upúšťajú od používania klasického 3,5 mm audio jacku. Menšou nevýhodou bezdrôtových slúchadiel je však ich krátka výdrž, poprípade skracujúca sa výdrž smartfónu v prípade, že máte neustále zapnuté bezdrôtové pripojenie Bluetooth. Tento problém však môžu pomerne jednoducho vyriešiť bezdrôtové slúchadlá HBQ-Q66, ktoré nielenže ponúkajú audio zážitok na úrovni, ale zároveň zabezpečujú dostatok šťavy pre vaše slúchadlá, ako aj smartfón a to po celý deň.

Slúchadlá HBQ-Q66 za 21,80 eur nájdeš v ponuke e-shopu Cafago.com

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Slúchadlá HBQ-Q66 sa radia do kategórie dostupných slúchadiel, no aj napriek tomu ponúkajú skvelý hudobný zážitok. Skvelou správou pre záujemcov je aj podpora najmodernejšieho bezdrôtového štandardu Bluetooth 5.0, ktorý nielenže zaručuje stabilný a kvalitný prenos dát z vášho smartfónu, ale zároveň predlžuje výdrž slúchadiel. 

hbq-q66 2
Zdroj: Cafago

Najväčšou prednosťou slúchadiel je však pochopiteľne ich výdrž, respektíve prítomnosť powerbanky, ktorou môžete nabiť akékoľvek mobilné zariadenie, ale aj samotné slúchadlá. Vďaka vstavaným batériám s kapacitou 50 mAh vydržia samotné slúchadlá zhruba 4 hodiny čistého času, no v prípade, ak by ste plánovali využiť celú kapacitu (6 000 mAh) powerbanky, môžte sa spoľahnúť na výdrž zhruba 70 hodín

Prípadných športovcov však môže zaujímať aj ergonómia, či odolnosť slúchadiel. I keď nejde o výlučne športové slúchadlá, pri bežných športových aktivitách by ste nijaké obmedzenia zaznamenať nemali a to najmä vďaka minimálnej váhe iba 4 gramy. Čo sa odolnosti týka, majitelia sa môžu spoľahnúť na certifikát IPX5, takže im neuškodia prípadné kvapky vody, či pot.

hbq-q66
Zdroj: Cafago

Bezdrôtové slúchadlá HBQ-Q66 nájdeš v ponuke na e-shope Cafago.com za naozaj skvelých 21,80 eur, tradične, s dopravou úplne zadarmo

Slúchadlá HBQ-Q66 za 21,80 eur nájdeš v ponuke e-shopu Cafago.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre