Podľa prieskumu sa majitelia smartfónov najviac obávajú rozbitého displeja. Čoho sa obávate najviac Vy?

Rozbitý displej je najväčším strašiakom majiteľov smartfónov. Iné poškodenia ich podľa prieskumu moc netrápia. Ako je to s Vami?

rozbity displej na smartfone
Zdroj: Vosveteit.sk

Viete aké najčastejšie nehody sa stávajú majiteľom smartfónov alebo čoho sa najviac obávajú? Spoločnosť Huawei v  spolupráci s analytickou agentúrou IPSOS uskutočnila spotrebiteľský prieskum na vzorke 2113 obyvateľov strednej Európy vo veku od 18 do 55 rokov, ktorých sa pýtali na najväčšie problémy ako aj na obavy spojené s vlastníctvom smartfónu.

Paradoxne, v prípade najčastejších problémov to nie je rozbitie displeja, aj keď sa tento problém umiestnil veľmi vysoko. Tým najväčším strašiakom, s ktorým sa majitelia telefónov stretávajú najčastejšie, sú podľa prieskumu problémy spojené s  batériou či nabíjaním (44% respondentov). Druhé miesto obsadili problém  s pripojením sa do siete (pozn. redakcie: telefonické hovory v kombinácii s internetom). Prvú trojicu uzatvárajú problémy spojené s rozbitým displejom. Výsledky prieskumu si môžete pozrieť nižšie.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
z coho maju obavy majitela smartfonov
Zdroj: tlačová správa

Na úplne opačnom konci sú problémy spojené s poškodením kamery, chýby s  GPS, či utopenia telefónu vodou. Z prieskumu tiež vyšlo, že len pätina respondentov sa  stretla so stratením dát. Druhý graf nižšie zas poukazuje na obavy z  vlastníctva smartfónu. Tu dominuje strach z  poškodenia displeja, v tesnom závese je obava zo straty dát, a treťou najčastejšou obavou sú problémy spojené s batériou a nabíjaním.

strach spojeny s vlastnictvom smartfonu
Zdroj: tlačová správa

S akými  problémami sa najčastejšie stretávate Vy?

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre