Tieto aplikácie patria medzi najsťahovanejšie prostredníctvom Obchodu Play: Koľko z nich máte v smartfóne vy?

Pozrite sa, ktoré aplikácie aktuálne patria medzi najviac sťahované v Obchode Play za posledný mesiac. Nájdete medzi nimi isto aj tie vaše.

premiove_aplikacie_main
Zdroj: Vosveteit.sk

Väčšina používateľov Android smartfónov pre inštaláciu aplikácií využívajú práve Obchod Play. Ten v sebe skrýva neskutočné množstvo aplikácií, z ktorých máme na výber. A aj keď nie všetky aplikácie sú úplne bezpečné, predsa len prechádzajú akousi kontrolou, vďaka ktorej sú aspoň nejakou zárukou bezpečnosti. Niektoré sú však o niečo populárnejšie ako tie iné a pre jednu službu nám obchod ponúka viacero alternatív. Ktoré aplikácie sú však aktuálne najpopulárnejšie a najviac sťahované? Odpoveď nám prináša portál makeuseof.com a my sa na ňu teraz pozrieme spoločne. Tak schválne, koľko z nich máte vo svojom smartfóne aktuálne vy? Pozrite sa na to s nami!

Tieto aplikácie sú v Obchode Play aktuálne najobľúbenejšie

Možno len hľadáte inšpiráciu a možno sa rozhodujete medzi dvoma alternatívami pre rovnakú službu či funkciu. V každom prípade vám môže prísť na pomoc aktuálny zoznam najviac inštalovaných aplikácií v Obchode Play. Tieto služby majú dlhodobú priazeň medzi používateľmi, a preto veríme, že si ich obľúbite aj vy. Možno ste však tipovali, ktoré aplikácie sú aktuálne na popredných priečkach. A ak ste tipovali výber z aplikácií populárnych napríklad pre sociálne siete, tipovali ste správne. Nižšie sa môžete pozrieť na prvú dvadsiatku najpopulárnejších aplikácií za posledný mesiac medzi používateľmi Android smartfónov.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
  1. Whatsapp (8.413 miliárd inštalácií)
  2. Facebook (6.95 miliárd inštalácií)
  3. Facebook Messenger (5.67 miliárd inštalácií)
  4. Instagram (4.197 miliárd inštalácií)
  5. Garena Free Fire: Rampage (1.2 miliárd inštalácií)
  6. TikTok (2.843 miliárd inštalácií)
  7. Subway Surfers (1.438 miliardy inštalácií)
  8. Candy Crush Saga (1.214 miliardy inštalácií)
  9. Snapchat (1.523 miliardy inštalácií)
  10. Spotify (1.169 miliardy inštalácií)
  11. UC Browser (1 miliarda inštalácií)
  12. Facebook Lite (2.537 miliárd inštalácií)
  13. Twitter (1.44 miliardy inštalácií)
  14. My Talking Tom (1.017 miliardy inštalácií)
  15. SHAREit (2.039 miliárd inštalácií)
  16. Viber (1.048 miliardy inštalácií)
  17. Netflix (1.665 miliardy inštalácií)
  18. MX Player (1.086 miliardy inštalácií)
  19. Skype (1.124 miliardy inštalácií)
  20. Telegram (1.48 miliardy inštalácií)

Nie každá aplikácia v Obchode Play je zárukou bezpečnosti

Aj keď väčšina aplikácií v Obchode Play prechádza bezpečnostnou kontrolou, nie každú aplikáciu dokáže bezpečnostná kontrola odhaliť. Preto by sme mali pred akoukoľvek inštaláciou zvážiť recenzie a ohlasy na danú aplikáciu a rovnako zvážiť, či je naozaj bezpečná. Overené aplikácie dokážu zvýšiť jej mieru bezpečnosti, a tak sa vieme vyhnúť neskorším nepríjemnostiam. Aj vzhľadom k tomuto faktoru teda vieme povedať, že každá jedna aplikácia, ktorú sme vyššie spomenuli, spĺňa bezpečnostné kritériá pre smartfóny.

Na zozname sme našli známe aplikácie zo skupiny Meta, známe komunikačné služby a sociálne siete, no aj niekoľko hier či aplikácií rozširujúce možnosti pre náš smartfón. Veríme, že v smartfóne máte aj vy niekoľko z nich. Koľko z nich máte vo svojom smartfóne? A ktoré to sú? Podeľte sa s nami v komentároch!

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre