APLIKÁCIE A HRYBezpečnosťNávody

Ako môžete skryť v Messengeri vo výpise konverzácií chat s konkrétnou osobou?

Pozrite sa, ako môžete skryť chaty v Messengeri z hlavnej ponuky, kde nájdete všetky konverzácie, aby chat, ktorý nechcete, nebol na očiach.

Pravdepodobne aj vy máte vo výpise konverzácií v aplikácií Messenger desiatky chatov. Niektoré sú viac a citlivé a iné zas menej. Niekedy nechceme, aby chaty, ktoré pokladáme za citlivé, boli v tomto zozname. Dôvody môžu byť rôzne. Napríklad sa so smartfónom môže pravidelne hrať mladší súrodenec či niekto ďalší. Nech je dôvod akýkoľvek, tak schovať konkrétnu konverzáciu z tohto výpisu chatov, je veľmi jednoduché. Poďme sa nižšie pozrieť, ako na to. Umožňuje to funkcia Archivovania. Zaberie vám tam len pár sekúnd.

Predtým, ako si ale ukážeme, ako môžete archivovať chat, tak je dobré vedieť, ako táto funkcia funguje.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Ako funkcia Archivovania funguje?

Keď chat archivujete, tak zmizne z výpisu konverzácií v hlavnej ponuke. Presunie sa do sekcie Archív. Mohlo by to navodzovať, že ide o starý chat, ktorý si z nejakého dôvodu chcete uložiť, ale už nie je aktívny. Dobrou správou je, že stále, ak vám osoba na druhej strane napíše, tak budete upozornený na to, že vám prišla správa. Znamená to, že stále budete môcť dostávať upozornenia na nové správy od danej osoby.

Prejdime teraz k samotnej funkcii Archivovania chatu. Je to skutočne jednoduché. V prvom kroku si otvorte aplikáciu Messenger a následne vyhľadajte konverzáciu, ktorú chcete archivovať. Teraz ju podržte. Zobrazí sa vám následne ponuka, na ktorej kliknite na možnosť Archivovať.

Hotovo. Teraz by vám mal zmiznúť chat z hlavnej ponuky konverzácií.

Ako sa dostať ku chatu, ktorý sme archivovali?

Možno sa teraz pýtate, ako sa dostanete k chatu, ktorý ste práve archivovali. Je to možné pomocou pár kliknutí. Kliknite na tri vodorovné čiary v ľavom hornom rohu.  Následne vyberte možnosť Archivovať. Potom uvidíte všetky chaty, ktoré ste kedy archivovali. Ako na jeden z nich kliknete, tak môžete s danou osobou komunikovať rovnako ako predtým.

Poznali ste túto funkciu? Dajte nám vedieť nižšie v komentároch alebo na sociálnych sieťach. Mimochodom, táto funkcia vám umožňuje skryť jednotlivé alebo skupinové rozhovory. Takže nemusíte natrvalo odstraňovať konverzácie, aby ste sa vyhli prípadným obavám o súkromie.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Zobraziť komentáre
Close
Close