SpravodajstvoWindows 10 Mobile

Microsoft vypúšťa nový Build 14356 pre Windows 10 Mobile

Microsoft dnes v skorých ranných hodinách vypustil nový Build pod označením 14356 pre Windows 10 Mobile z vetvy Redstone. Informoval o tom Dona Sarkar, nová hlava programu Insider ktorá nahradila na tejto pozícii Gabriela Aula. Tieto novinky prináša Windows 10 Mobule Build 14346

Notifikácia z mobilu do vášho počítača

Cortana po novom dokáže prenášať upozornenia ako sú notifikácie o správach z SMS či sociálnych sietí, informácie o zmeškaných hovorov z ako Windows 10 zariadení tak aj z Android telefónov do počítača (Android zariadenia potrebujú verziu Cortany 1.7.1 alebo vyššiu).

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Posielajte fotografie z vášho telefónu do počítača

Ak potrebujete rýchlo preniesť fotografie z vášho mobilného zariadenia do počítača, jedine čo je potrebné je požiadať Cortanu aby to spravila „send this pohoto to my PC“ a ak je váš PC pripojený na rovnakej Wifi ako smartfón tak sa o nič viac už nemusíte starať – táto funkcionalita je dostupná exkluzívne len pre Windows 10 mobilné zariadenia.

Nová animácia v Cortane

Pribudla tiež nová animácia v hlasovej asistentke Cortana, ktorá indikuje že vás počúva.

cortana novy build 14356

V prípade ak aj vy horíte nedočkavosťou, aby ste vyskúšali tieto nové funkcionality tak „utekajte“ do nastavení telefónu > aktualizácie telefónu > a skontrolujte si dostupnosť. Zoznam opráv a chýb vám prinesieme už čoskoro.

Zdroj: Microsoft blog

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close