Toto je najdostupnejšia power banka so solárnym panelom, ktorú oceníte na dlhších výletoch či tripoch

Floureon 10000 mAh Panel Solar power banka so solarnym panelom
Zdroj: Produktová fotografia

Elektrina, zázračná „energia“, ktorá je takmer všade naokolo. Naše smartfóny či inú elektroniku si môžeme nabiť dnes ako doma, tak aj v práci či vo vlakoch alebo obdobných novších dopravných prostriedkoch. Dokonca niekoľko vybraných miest prinieslo do svojich ulíc špeciálne lavičky, ku ktorým sa možno „pripojiť“. Problém so „šťavou“ však nastáva keď sme dlhšiu dobu mimo domova. Väčšina power baniek ponúka obmedzenú kapacitu, vo väčšine prípadoch v rozmedzí od 5000mAh až po 2000mAh. Inými slovami svoj smartfón ste schopný nabiť 2 až 3-krát.

Power banka so solárnym panelom nie je limitujúca

Ak sa chystáte na viac dňový festival alebo na výlet, napríklad na stanovačku či niekoľko dňový výlet v divočine tak vám klasická power banka moc nepomôže. Má totiž viacero limitov, tým najväčším je obmedzená kapacita. A práve preto by sme vám radi dali do pozornosti power banku, ktorá disponuje solárnym panelom. Jednoducho ak vám dôjde šťava, tak ju stačí umiestniť na slnko, vďaka čomu ju dobijete. Čerešničkou na torte je, že ju je možné prostredníctvom karabíny pripnúť napríklad na ruksak vďaka čomu ju budete môcť nabíjať aj počas túry.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
power banka so solarnym panelom_2
Zdroj: produktová fotografia

Power banka nižšie ponúka zároveň kapacitu 10000mAh a je schopná nabíjať 2 zariadenia súčasne. Zároveň ju možno použiť aj ako baterku.

power banka so solarnym panelom
Zdroj: produktová fotografia

Mnohých, hlavne tých viac dobrodružných poteší aj to, že táto power banka je odolná voči vode. Tipnete si cenu? Určite sa netrafíte, stojí totiž len 18,06€ spolu aj s poštovným.

Zdroj: TS, vlastný

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre