NAVEE N65 – elektrická kolobežka s dojazdom až 65 km aktuálne s kupónom, ktorému neodoláš

Elektrická kolobežka NAVEE N65 doslova búra väčšinu konkurencie. Po technickej stránke patrí medzi absolútnu špičku.

navee n65 ilustracny
Zdroj: YouTube @TechTronic9000

Pokukávaš po novej elektrickej kolobežke, ktorá by splnila tvoje každodenné nároky na dochádzanie do práce alebo školy, no zároveň by poslúžila aj pri výletoch do prírody a po okolí? Odhliadnuc od ich malého dojazdu, s väčšinou z nich by si nechcel zablúdiť na naše nekvalitné a nespevnené cesty po okolí. S „multifunkčnou“ kolobežkou NAVEE N65 sa však ani jedného z týchto neduhov báť nemusíš. Kolobežka si aj napriek mestskému charakteru zachováva robustnú konštrukciu, prvky zvyšujúce bezpečnosť a pohodlie aj na horších cestách. Nechýba ani nadpriemerný dojazd, vďaka ktorému kolobežka doslova búra väčšinu konkurencie.

NAVEE N65 – mestský charakter v robustnom tele

Elektrická kolobežka NAVEE N65 ponúka vo svojej cenovej kategórii naozaj bezkonkurenčné parametre. S výkonom až 500W predbieha väčšinu konkurentov, nehovoriac o dostupnom krátkodobom navýšenom výkone na úrovni až 900W pri rýchlej akcelerácii. Obrovská dávka výkonu ide ruka v ruke so schopnosťou stúpania do kopcov so sklonom až 25-stupňov. Maximálka kolobežky je pritom na štandardnej úrovni 25 km/h, čo je už aktuálny európsky štandard.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
navee n65 zlozeny stav
Zdroj: Geekbuying.com

Ako sme už načrtli v úvode, kolobežka búra konkurenciu najmä po dojazdovej stránke. V tomto prípade ponúka integrovaná batéria s kapacitou 12,5 Ah dojazd na úrovni až 65 km. Na kolobežku sa tak môžeš spoľahnúť nie len pri celodennom brázdení mestom, pri dlhšom dochádzaní do práce z inej obce, ale aj pri náročnejších a dlhších výletoch.

navee n65 podstava
Zdroj: Geekbuying.com

Výrobca vsadil aj na mimoriadne robustnú stavbu kolobežky, ktorá jej dodáva mimoriadne odolný a bezpečný charakter. Pýši sa skvelou nosnosťou až 120 kg a aj napriek veľkej batérii a robustnej konštrukcii si stále  zachováva prívetivú váhu 23,5 kg.

S pevnou konštrukciou idú ruka v ruke mnohé bezpečnostné prvky a doplnky, ktoré možno označiť za povinnú výbavu každej modernej kolobežky. Kolobežka je vybavená duálnym brzdným systémom pozostávajúcim z kotúčovej brzdy a prednej motorovej brzdy. Pri jazde na nespevnených povrchoch a slovenských cestách potešia aj veľké 10-palcové kolesá. Ich výhodou je nie len vyššie pohodlie ale aj maximálna bezpečnosť aj pri horších poveternostných podmienkach vďaka ich výraznejšiemu dezénu. Nechýba ani jednoduchý skladací mechanizmus, LED osvetlenie a LED displej, zabudovaný stojan či rozšírená podstava pre maximálnu stabilizáciu počas jazdy.

Elektrickú kolobežku NAVEE N65 momentálne nájdeš v bezkonkurenčnej ponuke na e-shope Geekbuying.com. S aktuálnym zľavovým kupónom „NNNNAVEESALE“ môžeš zraziť cenovku kolobežky na skvelých 489,00 eur! Aj v tomto prípade môžeš počítať s bezplatnou dopravou z európskeho skladu. Tá zaručuje nie len expresne rýchle dodanie od 3-10 dní od spracovania objednávky ale aj to, že sa vyhneš zbytočným poplatkom ako clo alebo DPH.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre